Over FoodtruckSpotters

Foodtruckspotters is een platform over Foodtrucks en Foodtruckfestivals in Nederland. We brengen het aanbod van deze bijzondere restaurants op wielen in kaart. Dit doen we met nieuws over de actuele ontwikkelingen in de foodtruckwereld, blogs over Foodtruck Festivals, reviews en meer!

Jouw mening telt

Zonder jullie zijn wij nergens. Wij hebben de mening van jou als foodtruckspotter net zo hard nodig als die van de foodtruckeigenaren. Daarom zijn we altijd op zoek naar jouw feedback om onze diensten te verbeteren. Werken bepaalde functies te langzaam of gaan ze juist als een trein? Mist er informatie, staat er een foodtruck niet op of komt er een leuk Foodtruckfestival aan waar je ons graag van op de hoogte wil brengen ? Laat het ons weten!

Reviews

“Bij welke Foodtruck(s) zullen we eten?”. Foodtruckspotters beantwoord deze o zo belangrijke vraag voor talloze Foodtruckliefhebbers. Met ons aanbod van 400 Foodtrucks (en hierin maandelijks groeiende) willen wij bezoekers van foodtruckspotters helpen met het vinden van geschikte foodtrucks.

Maar dat doen we niet alleen. Onze geregistreerde bezoekers schrijven voor jou de reviews en beoordelingen en leveren op die manier een onmisbare bijdrage! Of je nou op zoek bent naar de meest waanzinnige hamburger, veganistisch of vegetarische hoogstandjes, de grappigste foodtruckeigenaren of misschien wel de allermooiste foodtruck. Foodtruckspotters wijst je graag de weg!

Over ons

Foodtruckspotters is opgericht in januari 2017 en onderdeel van nCode. De blogs zijn geschreven door foodtruckspotter en oprichter Iris Schippers - Roovers.

Disclaimer

Al het onderstaande in deze disclaimer is van toepassing op de website die je op dit moment bezoekt. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Op de inhoud van deze website berust copyright. De inhoud en foto’s zijn door ons, foodtruckeigenaren of festivalorganisatoren geschreven en gemaakt, tenzij dit anders is aangegeven.

Foodtruckspotters wordt met de grootste zorg samengesteld. Het is desondanks toch mogelijk dat content feitelijke onjuistheden bevat. Aan de inhoud van Foodtruckspotters kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Foodtruckspotters is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ontstaat door het gebruik van deze website.

Uitzonderingen

Glutenvrij logo:
Created by Martin Vanco from the Noun Project

Vegan logo:
Created by Matt Hawdon from the Noun Project

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters