Sergeant Pepper

Indiaas / Curry

Sergeant Pepper is gespecialiseerd in Indian food. Zij maken alles zelf, van spicemix tot pickle, van curry tot kulfi en geven een eigen twist aan Indiaas eten. Dat doen zij door de traditionele Indiase keuken te combineren met producten van eigen bodem. Denk bijvoorbeeld aan ‘boerenkool pakora’, ‘rode bieten/paneer samosa’ of ‘Goan pulled pork curry.’ De gerechten worden gemaakt met verse ingrediënten en zoveel mogelijk eerlijke & seizoensgebonden producten. Sergeant Pepper is er voor vleeseters, vegetariërs en veganisten!

Menu

Indian Snacks

Vegetarische samosa’s
Indiase pasteitjes met kikkererwten en zoete aardappel geserveerd met een huisgemaakte chutney.

Meat samosa’s
Indiase pasteitjes gevuld met pulled chicken, gebrande komijn, wortel en gardenpeas geserveerd met
een huisgemaakte chutney.

Chicken/Beef/Prawn curry's

Mushroom balti
Een curry met citroenblad, balti pasta, currypoeder, champignons en verse koriander.

Djal Frezi
Een curry met paprika, spaanse peper, ui en verse koriander.

Saag
Een curry met spinazie, balti pasta en fenegriek

Madras
Pittige curry met gember, knoflook, currypoeder, fenegriek en verse koriander.

Chana ghost curry
Een curry met chana linzen, currypoeder garam massala en verse koriander.

Elachi Kerala
Een curry met kardamon, currypoeder, ui, gember, knoflook en verse koriander.

Pumpkin curry
Curry met pompoen, gebrande komijn, currypoeder, knoflook, gember en verse koriander.

Mustard tarka
Curry met mosterdzaad, mosterd, uien, currypoeder, knoflook, gember en verse koriander.

Vegetarische curry's

Djal Frezi
Aardappel, bloemkool, brocolli in een curry met paprika, spaanse peper, ui en verse koriander.

Chana ghost
Aardappel, bloemkool, brocolli in een curry met chana linzen, currypoeder garam massala en verse koriander.

Roghan Josh
Aardappel, bloemkool, brocolli in een curry met tomaten, currypoeder, fenegriek, knoflook en verse koriander.

Vegetable Baingan Bharta
Aardappel, bloemkool, brocolli in een saus van aubergine, gebrande komijn, currypoeder, knoflook, gember
en verse koriander.

Side dishes

Cucumber Raita
Frisse yoghurtsaus met komkommer en chat massala.

Dal Makhan
Rode linzen, Mung linzen & Chana linzen met gebrande komijn, venkel- en mosterzaad, ui, knoflook en
verse koriander.

Aloo dum
Aardappel met gebrande komijn, kaneel, gedroogde chilipeper, currypoeder, knoflook en verse koriander.

Kabli Chana
Kikkererwten gekookt met kardamon, kruidnagel, laurier en kaneel. Afgemaakt met currypoeder,
chat massala en verse koriander.

Basmati rijst
Geurige rijst met kardamon, kaneel, laurier en kruidnagel

Biryani rijst
Gebakken rijst met diverse specerijen.

Schrijf een review

Login om een review te schrijven

Festivals

Er zijn nog geen toekomstige festivals bekend.

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters