Oerflappe

Pannenkoeken / Nacho's

Deze Mercedes 508 paardenwagen uit 1984, is volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een echte rollende keuken. Omdat zij de “dolers” van de Zaanse kunstenaar Olivier Rijcken ontzettend leuk vinden, hebben zij hem gevraagd de foodtruck hiermee te beschilderen. De “dolers” geven de foodtruck een stoer uiterlijk, waardoor deze zeker niet te missen is.

De gerechten zijn uitsluitend vegetarisch / veganistisch en staan voor puur, gezond, gemakkelijk en snel. Het merendeel van de ingrediënten betrekken zij van bewust-telende boeren en tuinders.

Met hun vegetarische gerechten hopen zij niet alleen de honger te stillen, maar ook mensen te laten weten dat vegetarisch eten heel lekker kan zijn. Daarnaast proberen zij hiermee ook een aandeel te leveren aan een gezondere maatschappij en een schoner milieu.

Menu

Vanuit deze rollende keuken verkopen zij “oerflappen”, een opgevouwen, ter plekke gebakken, pittig Indiaas pannenkoekbroodje van speltbloem, gevuld met een knapperige salade van courgettie, tomaatjes en superdunne wortelsliertjes, plus naar keuze linzenpuree (Dahl) of hummus met chutney of guacamole of vega shoarma gemaakt van peulvruchten.

Daarnaast maken zij heerlijke soepen.

Standaard in hun assortiment vers gebakken kaasstengels met diverse dips, nacho's met guacamole en biologische sappen.

Schrijf een review

Login om een review te schrijven

Festivals

Er zijn nog geen toekomstige festivals bekend.

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters