Loekie Tosti

Tosti

De tosti is de ideale snack die je de hele dag zou kunnen eten, Loek kun je er zelfs ‘s-nachts voor wakker maken! Hij is er zo gek op dat hij zijn liefde voor tosti’s met iedereen wil delen.

Hij heeft daarom een oude Mercedes bus gekocht die hij omgebouwd heeft tot foodtruck. Nu kan hij het hele land (en ver daarbuiten) door om iedereen te laten genieten van zijn heerlijke tosti’s.

De tosti’s worden gemaakt van speciaal voor Loek bereid brood: volkoren zuurdesem, spelt en boeren wit, dat afkomstig is van een bakker uit Den Dungen. De ingrediënten die hij gebruikt koopt hij lokaal vers in. Iedere tosti wordt door Loek of zijn collega vers gemaakt en gegrild waar je bij staat.

Menu

Loek heeft veel verschillende tosti’s in zijn assortiment, je kunt daarbij denken aan een Club Sandwich met gemarineerde kip, kaas, tomaat, bacon, ijsberg sla en mayo of een Tosti Picante met pittig gehakt, kaas, zongedroogde tomaat en chilisaus. Ook heeft hij vegetarische tosti’s op het menu staan zoals de Tosti Caprese en de Tosti Brie. Maar Loek is altijd in voor een nieuwe ervaring en voegt daarom regelmatig nieuwe tosti’s toe aan zijn assortiment.

Schrijf een review

Login om een review te schrijven

Festivals

Er zijn nog geen toekomstige festivals bekend.

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters