I Love Surifood

Surinaams

De eerste Surinaamse streetfood truck in Nederland.
I Love SuriFood: voor de beste tradities uit de rijke Surinaamse keuken

Met een persoonlijke kijk waarbij alles draait om dagverse kwaliteit en optimale service. De I Love SuriFood nieuwe stijl voor lekker Surinaams streetfood, take away en catering.

Aan de basis van I Love SuriFood staan de vele specialiteiten die het land kent. In Suriname wonen namelijk zo’n twintig volkeren, die allemaal hun eigen kookgewoontes er op na houden. Deze verschillende achtergronden hebben ervoor gezorgd dat de Surinaamse keuken vele heerlijke gerechten kent. I Love SuriFood kiest voor de smaakvolle mix van de meest exotische smaken en geuren met o.a. heerlijke bara’s, ovenhete belegde broodjes, nasi, bami, schaafijs en het beroemde moksie metie.

‘Wij willen graag een Surinaamse foodtruck zijn, die zich naast goed en kwalitatief eten, ook duidelijk onderscheidt in sfeer en uitstraling’, aldus Allan Prosetiko ( eigenaar). Ofwel; een gezellige foodtruck met een eigen Surinaamse identiteit’.

I Love SuriFood wil graag iedereen laten kennismaken met de vele specialiteiten van de Surinaamse keuken. ‘Dat is waar we voor staan. Met authentieke smaken gemaakt van 100 % natuurlijke ingrediënten en zonder toevoeging van kleur en smaakstoffen.

Menu

-Surinaamse broodjes met kipkerrie of Javaanse kip
-Bara belegd met kipkerrie, Javaanse kip of gebakken tempeh en kousenband (vega)
-Bara Burger
-Rotirol met kipkerrie of vega
-Bami/Nasi ook vegetarisch
- Schaafijs

Schrijf een review

Login om een review te schrijven

Festivals

Er zijn nog geen toekomstige festivals bekend.

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters