Ecopizza

Pizza

Ecopizza maakt sinds 2011 echte Italiaanse pizza’s met een flinterdunne bodem op iedere gewenste locatie. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk biologisch en de gebruikte materialen zorgvuldig gekozen op duurzaamheid.
Ecopizza was een van de eerste spelers in de Rollende Keuken hype en is nog steeds groeiende. Met hun houtgestookte mobiele steenovens een ware eyecatcher.

Menu

De bloemsoort die gebruikt wordt is farina 'doppio zero' di grano tenero oftewel heel fijngemalen meel van een zachte graansoort. Deze bloem geeft de pizzabodem de beste elasticiteit. Daarnaast wordt een gedeelte biologische bloem uit Nederland toegevoegd

De tomatensaus wordt vers gemaakt met toevoeging van diverse kruiden (bascilicum, thijm en oregano).

Alles is dagvers en zo mogelijk zelf ecologisch geteeld, dat laatste is afhankelijk van de productie en het seizoen. Ook de kruiden zijn ecologisch. De zelf gemaakte marinade van olijfolie, verse knoflook en bascilicum kan naar wens gebruikt worden op de pizza's

Schrijf een review

Login om een review te schrijven

Reviews

Heerlijke pizza en tip mensen een echte aanrader.

Festivals

Er zijn nog geen toekomstige festivals bekend.

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters