De Gare Kip

Indiaas / Surinaams

Tok tok! Kip liefhebbers opgelet, De Gare Kip Foodtruck toert door het land. Met als doel alle holle, hongerige buikjes te voorzien van overheerlijke lang gegaarde Zwarte of Zoete Kip.

Met zijn authentieke 70’s uitstraling, coole zwarte looks, service en uitstekende keuken steelt De Gare Kip Foodtruck het hart van menig foodlover. Awesomeness guaranteed!

Menu

Het Zwarte Kip recept is Surinaams/Hindoestaans maar komt van oorsprong uit India. Zij serveren de fameuze familievariant van het recept, met een beetje van grootmoeders, moeders en eigen keuken. Alvorens de verse kippendij gesneden is en uren in de pan gegaard wordt, gaat hij in een marinade op basis van ketjap en andere geheime ingrediënten. Dat geeft hem zijn mooie zwarte kleur. Meer verklappen ze niet! hoeft ook niet. Het resultaat is een kippenstoof die smelt op je tong en de smaakpapillen een vreugdedansje laat maken. Zijn zoete variant is (minstens) net zo lekker en met liefde bereid. Beide worden geserveerd met rijst en frisse komkommersalade of vers brood op een cradle to cradle bordje. Kwaliteit staat voorop!

Schrijf een review

Login om een review te schrijven

Festivals

Er zijn nog geen toekomstige festivals bekend.

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters