De Donutfabriek

Zoet / Koffie / Thee / Diverse dranken / Donuts

Donuts zijn weer helemaal terug van weggeweest. Niet de grote, zompige supermarktvariant, maar de biologisch verantwoorde mini versie van de bekende deegring gaat het helemaal maken.
De Donutfabriek, een mintgroene retro-caravan uit 1974, voorzien van een originele donutmachine, springt in op deze trend en maakt ter plekke, verse bio mini-donuts met culinaire, zelf ontwikkelde, toppings.

Daarnaast serveert de Donutfabriek uit vers gemalen biologische koffiebonen en topklasse koffieapparatuur, (h)eerlijke koffie, waaronder krachtige espresso’s & cappuccino’s en bieden we biologische thee aan. Biologische sapjes en bioLimO voor de kleintjes behoren ook tot de mogelijkheden.
Op de menukaart staat daarnaast nog home-made bananenbrood (lactose-suiker- en glutenvrij).

De Donutfabriek is op diverse (food) festivals, (bedrijfs) evenementen, bruiloften en beurzen aanwezig om live, voor het oog van de bezoekers, verse bio mini-donuts te maken.
Steeds meer mensen houden rekening met hun gezondheid en willen kleinere snacks die het leven leuker maken, zonder dat we ons meteen volproppen met te veel vet en koolhydraten.
Met zijn vrolijke kleurtjes, de knapperige buitenkant en zachte binnenzijde is de donut aantrekkelijk comfort food, heerlijk met een goede kop koffie.

Menu

Thee, verschillende koffie’s, frisdranken, mini-donuts en home-made bananenbrood.

Schrijf een review

Login om een review te schrijven

Festivals

Er zijn nog geen toekomstige festivals bekend.

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters