Bon Frites

Frituur

De naam Bon Frites geeft natuurlijk al een beetje weg dat friet een belangrijke rol speelt. Friet van biologische aardappels die ter plekke worden gesneden – verser én lekkerder kun je het niet hebben.
Sauzen zijn glutenvrij en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen. De mayonaise is bereid met eigeel van Rondeel kippen.

Ons Concept Bon Frites heeft streetfood classics tot echte delicatessen verheven, ambachtelijk bereid met passie voor zuiver en eerlijk eten. Met onze foodtruck en speciale BBQ’s (de Ofyr en Lava bbq) rollen wij foodevents, markten en festivals en cateringevents af. Onze rollende keuken zou ook op uw locatie niet misstaan!

OFYR BBQ: Gourmet Streetfood

Deze BBQ geeft een speciale dimensie aan de manier waarop wij Streetfood bereiden.
De Ofyr zal in samenwerking met onze “Bon Frites” foodtruck een ultiem gezellige sfeer creëren op uw festiviteit. Graag verzorgen wij de catering voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, buurtfeest of ander groot festival. Met deze speciale combinatie zullen uw gasten zich uitermate vermaken en van onze heerlijke gerechten kunnen genieten. Onze catering onderscheidt zich op een geheel eigen stijl: Chique en Trendy.

Menu

Biologische handgesneden frites variaties: Poutine, Mediterrane frites. Twister Potato, BBQ mogelijkheden

Schrijf een review

Login om een review te schrijven

Reviews

Super friet en super mensen. Echt kwaliteit zowel de truck als de producten.

Festivals

Er zijn nog geen toekomstige festivals bekend.

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters