Ballen Harry

Broodjes / Hollands

Met grote regelmaat hoort hij ‘Harry! Wat heb je lekkere ballen!’ Ballen Harry komt uit Apeldoorn, maar trekt het hele land door in zijn fantastisch mooie brandweerwagen. Probeer zijn top bal gehakt, speciaal gemaakt voor op een vers broodje! Uiteraard een perfecte match in combinatie met Zaanse mayo, Zaanse mosterd of Ballen Harry’s eigen Rock ’n Roll saus.

De gave oude brandweerwagen Mercedes Benz 508D, dikke diesel is voorheen van de vrijwillige Duitse Feuerwehr, die daar met veel plezier en toewijding mee hebben gewerkt.
Het is een een beest van een diesel, weinig kilometers, strak in de lak en nog geheel in tact met pomp (pumps up to 800l/p minute).
Daarom ook een unieke foodtruck hier in NL en een graaggeziene verschijning op elk evenement.

Menu

Bal gehakt: Speciaal en volgens eigen receptuur ontworpen voor op een broodje, maar zonder broodje ook bijzonder goed weg te nassen.

Broodje Rock 'n Roll: Met eigen kruiden gekruid rul gebraden gehakt met een saus naar keuze maar onweerstaanbaar met onze eigen gepatenteerde Rock 'n Roll Sauce! Geniet en laat je verrassen!

Al onze vleesproducten zijn van topkwaliteit, we gebruiken alleen het beste varkens- en rundvlees.

Onze broodjes worden geleverd door een toonaangevende kwaliteitsbakker ‘Dé Echte Bakker’ uit Apeldoorn, waardoor de fantastische smaak en versheid gegarandeerd zijn.

Onze eigengemaakte Rock ‘n Roll saus is volgens eigen receptuur op maat gemaakt. De saus is zonder kunstmatige kleur-, geur en smaakstoffen geproduceerd en ook bij ons te koop voor thuis. Verrassend lekkere en volgens eigen recept gemaakte zoete, pittige, mooie donkere saus, met een verrassende, unieke taste

Schrijf een review

Login om een review te schrijven

Festivals

Er zijn nog geen toekomstige festivals bekend.

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters