Art To Take

Overig

Art To Take is een opvallende, reizende linoleumdrukkerij, een kruising tussen kunstobject, art performance, rollende kunstkeuken en mobiel atelier. In het spoor van de hippe Food Trucks komt Art To Take het oog strelen in plaats van de tong.
De Art To Take is een uniek en waardevol concept voor ieder evenement. Voor elke locatie kunnen wij op maat gemaakte Visuele Art Snacks ontwerpen en maken. Beeldend kunstenaar Ellen van Putten bereid tijdens de duur van het evenement deze Art Snacks.
Met behulp van tweedehands en ouderwetse keukenhulpjes maken wij kleine kunstwerkjes van 10x10cm voor een kleine prijs. De kunstwerkjes zijn gebaseerd op snacks. De authentieke linoleumsnede is de basis voor iedere Art Snack, wat nostalgische gevoelens oproept bij de toeschouwer.

Menu

Iedere Art Snack is uniek door gebruik van zelf ontworpen stempels en diverse kleurmengingen. Wil je een patatje mét of zonder? Wil je aardbeien op je hamburger? Of uiringen op je vis? Het kan allemaal … Eten voor je ogen! Art à la Carte!

Schrijf een review

Login om een review te schrijven

Festivals

Er zijn nog geen toekomstige festivals bekend.

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters