Lepeltje Lepeltje

Weizigtpark, Dordrecht
30 t/m 2 mei 2019

Lepeltje Lepeltje in Dordrecht

Donderdag: 12:00 - 23:00
Vrijdag: 14:00 - 00:00
Zaterdag: 12:00 - 00:00
Zondag: 12:00 - 22:00

Weizigtpark
Dordrecht

Een prachtig groen stadspark, live muziek, eten en drinken van kwaliteit en een mooie-dingen-markt. Gooi daarbij een rijk gevuld programma voor kinderen en en je hebt Lepeltje Lepeltje Dordrecht! De mobiele keukens bieden voor iedereen wat wils, of je nu van klassieke gerechten houdt of klaar bent voor een meer creatieve kost. Het festival vindt zoals altijd plaats in het Hemelvaartsweekend, waarneer je volop kunt genieten van je vrije dagen. Volg van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni je neus richting het Weizigtpark. Zoals je van ons gewend bent is de toegang uiteraard gratis. Dat smaakt naar meer!

🥄SMAAKMAKERS 🥄
Ben jij een smaakmaker met eigen mobiele bar of rijdend restaurant? Geef je op om jouw creaties aan een breed publiek voor te schotelen! Meld je aan:
bit.ly/InschrijvenEten

🎶ZET DE TOON 🎶
Zet de toon tijdens Lepeltje Lepeltje! Heb jij een band met bravoure, of draai jij plaatjes als een pro? Vul dan het aanmeldingsformulier in:
bit.ly/InschrijvenMuziek

🛍MOOIE-DINGEN-MARKT 🛍
Verkoop jij waanzinnige zelfgemaakte kunst, ambachtelijke streekproducten of mooie spullen en verdienen jouw pareltjes een breed publiek? Meld je aan als marktkramer:
bit.ly/InschrijvenMarkt

🤸‍♀VERMAAK VOOR DE KIDS🤸‍♀
Voor de koters valt er elke dag van alles te beleven. Heb jij een leuk idee voor het kinderprogramma? Geef het door:
bit.ly/InschrijvenKinderprogramma

🍹ENTREEBEKER🍹
Voor je eerste drankje koop je eenmalig een milieuvriendelijk Lepeltje Lepeltje beker voor een muntje. Je kunt het zien als je entreekaartje voor alle komende edities van Lepeltje Lepeltje. Met elk nieuw drankje ruil je de lege beker voor een schoon en gevuld exemplaar. Voor kids jonger dan 12 jaar is de beker gratis. Je kunt de beker niet inruilen voor een muntje, dus je kan hem mee naar huis nemen als souvenir of achterlaten; dan wordt het op een volgende editie opnieuw gebruikt. Met deze herbruikbare bekers bouwen we samen aan een duurzame wereld.

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters