ZOO'n ZOOmer Food Festival

ZOO'n ZOOmer Food Festival  - FoodtruckSpotters.nl

In DierenPark Amersfoort kun je naast de 150 dieren ook Foodtrucks in het wild spotten! Van 10 t/m 13 augustus kun je namelijk naar het ZOO’n ZOOmer Food Festival! Dit is al weer de tweede editie van dit unieke Food Festival. Krijg jij hier ook al zo’n honger als een leeuw van?

Waar blijven de Foodtrucks?

ZOO’n ZOOmer Food Festival

Op 10, 11, 12 en 13 augustus 2017 vindt de tweede editie plaats van het ZOO’n ZOOmer Food Festival. Tijdens dit weekend is het park extra lang geopend en zijn er heerlijke zomeravonden te beleven die in het teken staan van lekker eten, borrelen en natuurlijk wilde dieren spotten!

Het foodfestival staat bol van de authentieke foodtrucks met smaakvolle gerechten voor jong en oud. Uiteraard ontbreekt de muziek niet en zijn er talentvolle zomerse bands die de sfeer versterken. Misschien denk je bij een foodfestival niet meteen aan een dierentuin, maar na het succes van afgelopen jaar kun je opnieuw deze unieke zomeravonden in het park beleven. Wij krijgen er alvast berentrek van! Een bijzondere plek voor een festival, waar je met vrienden, collega’s of familie heerlijk kunt proeven en proosten tussen de dieren.


Hou onze facebookpagina in de gaten want wij mogen 2 x 4 kaartjes weggeven voor dit beestachtig leuk Food Festival van ZOO’n ZOOmer Food Festival bij DierenPark Amersfoort!


Wat is er te beleven

Het ZOO’n ZOOmer Food Festival start om 16.00 uur, dus ook alle families met jonge kinderen kunnen komen genieten van het lekkers. Ouders kunnen heerlijk ontspannen, terwijl de kinderen zich prima vermaken tijdens de dierenexpedities achter de schermen en de speciale kinderrondleidingen. Samen met een gids en andere leeftijdsgenootjes gaan de kinderen op pad om te ontdekken hoe de dieren worden verzorgd, terwijl de ouders genieten van allerlei lekkere hapjes, swingende muziek en elkaar. Iedereen met de zomer in z’n bol springt spontaan in de draaimolen, laat zich schminken en geeft Jellow een knuffel tijdens het ZOO’n ZOOmer Food Festival.

Uiteraard blijft het tot 22.00 uur gezellig borrelen, ontspannen op het zandstrand en terrasjes pakken, dus ook voor vriendengroepen is het prima vertoeven op deze bijzondere zomeravonden. Met de aantrekkelijke toegangsprijs van € 5,- staat niets je in de weg om alle vrienden op te trommelen, je ouders te verrassen en je neefjes of nichtjes deze zomer mee uit te nemen naar DierenPark Amersfoort.

Praktisch

© ZOO'n ZOOmer Food Festival

Parkeren

We verwachten gezellige drukte, dus kom zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer (buslijn 70 stopt voor de deur). Er is een fietsenstalling aanwezig. DierenPark Amersfoort beschikt over een parkeerterrein. Als het parkeerterrein vol is, kun je parkeren op de aangewezen externe parkeerplaats. Vanaf hier word je met pendelbussen naar het park gebracht.

Entree

Tickets voor het Food Festival zijn online hier te bestellen en op de dag zelf aan de kassa te koop voor € 5,- per persoon. Deze actieprijs geldt alleen voor het ZOO’n ZOOmer Food Festival op donderdag 10, vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 augustus van 16.00 uur tot 22.00 uur. Met een online ticket hoef je niet in de rij voor de kassa en kan je direct door naar de controle.
Liever de hele dag op bezoek? Met een regulier entreebewijs mag je overdag (vanaf 9.00 uur) het park bezoeken, uiteraard mag je tijdens het Food Festival blijven. Je hebt dan ook geen extra kaartje nodig.

Betalen Foodtrucks

Verdeeld over het park vind je tientallen Foodtrucks. Bij de meeste trucks betaal je contant, dus neem voldoende cash geld mee. Geld opnemen bij een pinautomaat is in het park niet mogelijk.

Meer praktische informatie over het Food Festival vind je hier

Jouw ervaring delen over de Foodtrucks op ZOO’n ZOOmer Food Festival? Bezoek ons op foodtruckspotters en laat jouw review achter! Like ook onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van de leukste foodfestivals en foodtrucks bij jou in de buurt!

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters