Foodfestivals 10 t/m 13 augustus

Foodfestivals 10 t/m 13 augustus - FoodtruckSpotters.nl

Terug van vakantie, er nog middenin of ga je nog? De komende dagen kun je in ieder geval weer genieten van diverse foodfestivals verspreid in eigen land! Liefhebbers van lekker eten komen dus zeker niks tekort. Dagen en avonden lang gezelligheid, streetfood, live muziek en drankjes. Daar toosten wij graag op! Om het makkelijk te maken zetten we de leukste foodfestivals van de komende dagen voor je op een rij. Bij welk foodfestival ga jij een vorkje prikken?

Culikaravaan - Middelburg

© Culikaravaan
Waar: Langevielebolwerk onder de Seismolen
Wanneer: 10 t/m 12 augustus
Toegang: GRATIS

Van 10 t/m 12 augustus 2017 wordt er in Middelburg het gratis Foodtruck Festival De Culikaravaan georganiseerd op het Langevielebolwerk onder de Seismolen. Een veld waar je geniet met je voetjes in het gras. Een oude molen die 's avonds zijn schaduw over het terrein werpt waaronder ongebreideld genoten wordt van al het lekkers en fijns wat hen geboden wordt! Een oase in de Stad. Mobiele keukens die samen met een verscheidenheid aan artiesten, muziek en acts een fantastisch evenement neerzetten: De CuliKaravaan. Een gastronomisch evenement waar een sfeer heerst van ontspanning, ontdekking en gezelligheid.

Kannen & Kruiken - Amersfoort

© Kannen & Kruiken
Waar: Burgemeester Brouwersplantsoen
Wanneer: 10 t/m 13 augustus
Toegang: GRATIS

Bier- en wijnliefhebbers kunnen op Kannen & Kruiken in het prachtige Burgemeester Brouwerplantsoen hun hart ophalen aan spannende brouwsels en smaakvolle wijnen. Een goede bodem voor al dat lekkers leg je bij de verschillende mobiele keukens. En de tofste bands en DJ’s voorzien je van een bijpassende soundtrack van je festivaldag. De toegang is gratis, je koopt alleen je eerste glas. Proost!

Zoo’n Zoomer Food Festival - DierenPark Amersfoort

© Zoo'n Zoomer Food Festival
Waar: DierenPark Amersfoort
Wanneer: 10 t/m 13 augustus
Toegang: 5 euro met toegang tot DierenPark
In DierenPark Amersfoort kun je naast de 150 dieren ook Foodtrucks in het wild spotten! Van 10 t/m 13 augustus kun je namelijk naar het ZOO’n ZOOmer Food Festival! Dit is al weer de tweede editie van dit unieke Food Festival. Krijg jij hier ook al zo’n honger als een leeuw van? Tijdens dit weekend is het park extra lang geopend en zijn er heerlijke zomeravonden te beleven die in het teken staan van lekker eten, borrelen en natuurlijk wilde dieren spotten! Het foodfestival staat bol van de authentieke foodtrucks met smaakvolle gerechten voor jong en oud. Uiteraard ontbreekt de muziek niet en zijn er talentvolle zomerse bands die de sfeer versterken.

Wheels 'n Bites - Valkenburg

© Wheels 'n Bites
Waar: Valkenburg aan de Geul
Wanneer: 11 t/m 13 augustus
Toegang: GRATIS

What the Truck, een rollend Food Fest met kokende wagens? Jazeker! Puik voor de buik en lekker op rolletjes. Voor Foodies & Food Lovers. Wheels ’n Bites is een driedaags belevingsfestival. De ingrediënten van het festival zijn ‘Food, Drinks, Music & Pleasure’. Culinair & Cultureel genieten! Met het lekkerste eten en drinken, de leukste muziek, een variëteit aan straattheater, entertainment voor de jongste bezoekers en nog veel meer vermaak en beleving.

Eten op Rolletjes - Alkmaar

© Eten op Rolletjes
Waar: Gasfabriek Alkmaar
Wanneer: 11 t/m 13 augustus
Toegang: GRATIS

Eten op Rolletjes strijkt dit jaar voor de eerste keer neer in Alkmaar! Van 11 t/m 13 augustus 2017 toveren ze het terrein rondom de gerenoveerde Gasfabriek om tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. Ontdek nieuwe smaken bij één van de keukens op rolletjes. Er is aanbod voor iedereen! Plof met de hele familie neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Doe met je kinderen mee in het poppentheater of schuif aan bij het schminken. Laat je verrassen door straattheater en sluit de dag af met de lekkerste live muziek van lokale bandjes en DJ’s!

Rrrollend - Venray

© Rrrollend
Waar: Schouwburgplein
Wanneer: 11 t/m 13 augustus
Toegang: GRATIS

Vanaf 11 augustus komen de foodtrucks van Rrrollend tot stilstand in Venray. Met meer dan 20 food en drinktrucks, een specialbier bar, cocktailbar en uiteenlopend muzikaal- en kidsprogramma toveren ze het Schouwburgplein voor drie dagen om tot je favoriete culinaire food festijn. Of je nu met je vrienden, collega’s of schoonmoeder komt, op Rrrollend vind je voor ieder wat wils.

Jouw ervaring delen over welke foodtruck(s) jij dit weekend op een foodfestival bezocht hebt? Bezoek ons op foodtruckspotters en laat jouw review achter! Like ook onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van de leukste foodfestivals en foodtrucks bij jou in de buurt!

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters