BBQ Liefhebbers opgelet!

BBQ Liefhebbers opgelet! - FoodtruckSpotters.nl

Ken of ben jij ook zo’n ‘Grillmaster’? ‘The Master of the Grill’, ‘Chief of the Charcoal’, ‘King of the Pit’ of ‘Boss of the Barbecue?’ Zo iemand die bij Game of Thrones bij de draken van Daenerys Targaryen denkt:“Wat een fantastische manier om zo je barbecue aan te krijgen”? Tag hem dan! Dit weekend kun je namelijk weer volop genieten van vlees, vuur en bier bij deze top 3 Foodfestivals met Grillmasters dit komende weekend. Uiteraard zijn er voor niet vleesliefhebbers ook voldoende alternatieven aanwezig!

1. Rrrollend - Katwijk 19 juli t/m 22 juli

©de Burgerlijke stand
Rrrollend is het meest knusse en gratis toegankelijk foodtruckfestival dat georganiseerd wordt op de gezelligste pleinen in steden door heel Nederland.
Dit weekend kom je hier o.a. de Burgerlijke Stand tegen. Met hun dik 5 meter hoge BBQ geven ze een onvergetelijk ervaring voor iedere barbecue liefhebber. Op hun houtgestookte 360 graden draaiende BBQ kunnen zij vrijwel alles bereiden. Een must see dus!

Waar: Andreasplein - Katwijk
Wanneer:
Woensdag: 16.00 tot 23.00 uur
Donderdag: 14.00 tot 23.00 uur
Vrijdag: 12.00 tot 23.00 uur
Zaterdag: 12.00 tot 21.00 uur
Toegang: Gratis
Betaalwijze: Muntjes
Website: Rrrollend

2. Alkmaar Smult - Alkmaar 21 t/m 23 juli

©Stacks
Bij Alkmaar Smult verrassen zij jou met een zomerse giga BBQ en haal je de meest waanzinnig lekkere culinaire hoogstandjes. Dit alles onder het genot van een goed glas wijn, lekker koud biertje, heerlijke muziek en een hoop gezelligheid!
Dit weekend kom je hier o.a. Stacks tegen. In 2016 wonnen zij eerder al beste foodtruck in de categorie vlees. De Louisanna Pulled Pork, the Memphis en de Bacon Twist zijn ware toppers hier. Met een battalion van grillmasters knallen zij vanuit hun mega stoere trucks vlees op je bordje.

Waar: Noorderkade en Ringersplein
Wanneer:
Vrijdag: 13.00-23.00 uur
Zaterdag: 13.00-23.00 uur
Zondag: 13.00-22.00 uur
Toegang: Gratis
Betaalwijze: Muntjes
Website: Alkmaar Smult

3. Foodstock - 's Hertogenbosch 21 t/m 23 juli

enter image description here
Foodstock op De Pettelaarse Schans in 's Hertogenbosch is misschien wel 1 van de mooiste locaties voor een Foodfestival. Stond hier vroeger nog een fort (Fort Saint Michèl), nu dient het als uitermate geschikte locatie voor Foodstock!
Dit weekend kom je hier o.a. Wild at Heart BBQ tegen. Hier dan ook geen gasgestookte buitenkeuken of een slagersbarbecue-pakket. Maar bereiding van de lekkerste gerechten op een zelfgebouwde smokeren grill aanhanger. Vers vlees, naar eigen recept gekruid en samengesteld snel en heet of low en slow bereiding op bbq’s gestookt op hout en ecologische kokosbricketten. Hiermee garanderen zij een echte pure barbecue smaak.

Waar: De Pettelaarse Schans
Wanneer:
Vrijdag: 16.00 - 00.00 uur
Zaterdag: 14.00 - 00.00 uur
Zondag: 12.00 - 22.00 uur
Toegang: Gratis
Betaalwijze: Muntjes
Website: Foodstock

Voor meer informatie over nog komende foodfestivals en foodtrucks bezoek ons op foodtruckspotters. Like ook onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van de leukste foodfestivals en foodtrucks bij jou in de buurt!

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters