Vuurbrood
Tosti
Wat is het nu precies, Vuurbrood? De omschrijving die dit nog het meest helder verwoord is: een kruising tussen een tosti en een ravioli. Net als bij een tosti is de basis gegrild brood. Wat Vuurbrood anders maakt, is dat het aan de randen hermetisch afgesloten is. Daardoor ontstaat de mogelijkheid om er een vulling in te doen. Een verfijnd mengsel van ingrediënten, zoals bij een ravioli. Die vulling kan eindeloos variëren.
Een Vuurbrood wordt in speciaal hiervoor ontworpen gietijzeren grillvormen boven een vuur bereid. Vandaar de naam. Naast dat deze twee pannen de randen stevig op elkaar gedrukt houden, branden ze ook een groot nummer in het brood. Dit getal komt overeen met het nummer op de menukaart. Zo weet je zeker dat je je tanden in het juiste broodje zet.
Menu
Marokkaans Gekruid Gehakt | Vlaskaas | Gedroogde Tomaten
vuurbrood Pulled Pork
Gerookt & Geroosterd Varkensvlees | Vlaskaas | Gegrilde Parika
vuurbood Geitenkaas
2 Soorten Geitenkaas | Vijgencompote | Pecannoten
Schrijf een review
Login om een review te schrijven
Festivals
Er zijn nog geen toekomstige festivals bekend.