Vleeswolf

Barbecue / Grill

Drie jonge carnivoren, afkomstig uit de Amsterdamse horeca, bijeengekomen met een missie.
BBQ extraordinair for festivals and beyond.

De culinaire veelzijdigheid in Mokum heeft hun een zeer rijke keuken gebracht. Vleeswolf introduceert de ’Amsterdamse keuken’, eindeloze inspiratie, ingrediënten uit allerlei windstreken en authentiek bereid met veel passie en liefde.
Ze willen met deze Meals-on-Wheels de diversiteit en originaliteit van de straten innoveren. Met een wisselend menuutje van dagverse en niet hedendaagse meals grotendeels afkomstig van Amsterdamse ondernemers. Op de kaart staan bijzondere broodjes vlees, koffie afkomstig van kleine boeren en vruchtensappen/limonades om je energie level te boosten!

Menu

Broodje Kangaroo steak: Het hoge kwaliteit vlees behoort tot het gezondste vlees ter wereld. Het vlees is laag in cholesterol en is rijk aan proteïne. Op een broodje afkomstig van de ambachtelijke bakker met sla(wellicht uit onze eigen kassen), augurk en een heerlijke wasabi-mosterd-mayonaise een zeer blije verassing!

Broodje Chicken BLT met avocado: Een volwaardig broodje. Geplukte kip van de bbq, crispy cheese, groentes en avocado. Salade pulpo: Zacht gestoofde inktvis. Met frisse groentes, bonen en wat brood.

Broodje Moksi: Met onze secret behandeling en kruiden mengsel laten we de buikspek en de kruiden overnacht één worden. Dit gaat de oven in en we hebben een crispy stuk spek met mooi zacht vlees op een broodje met zelfgemaakte kippenworst en gerookte varkensschouder met peper en zuur.

Broodje Pom: Surinaams feestmaal een met wortelknollen en vlees gevulde ovenschotel op een broodje met peper en zuur. Vruchtensappen/limonades: Van vers seizoensfruit, bevat 100% natuurlijke suikers, weinig calorieën en veel goede voedingsstoffen.

Schrijf een review

Login om een review te schrijven

Festivals

Er zijn nog geen toekomstige festivals bekend.

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters