Tasty Buns

Aziatisch / Broodjes

Tasty Buns: een Homemade Asian Cuisine Food Truck.

Sinds 2013 waren zij de eerste en de enige food truck in Nederland met Authentiek Homemade & Handmade Asian Steamed Buns (Gua Bao Buns/Aziatische gestoomde broodjes). Deze broodjes worden door de eigenaren zelf op ambachtelijke wijze, volgens authentiek recept, alleen met de beste ingrediënten, zonder conserveringsmiddelen, op locatie vers gestoomd en vooral met de hand gemaakt!

Daarnaast zijn er ook Pan-fried Chicken Dumplings, kleine rijstgerechten en de traditionele Indonesische dessertdrank “Tjendol” verkrijgbaar. Uiteraard, alles uit eigen keuken.

Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat men van deze broodjes kan genieten met de beste structuur en kwaliteit. Door de juiste manier van serveren is het niet alleen simpel gestoomde broodjes eten maar een smaakbelevenis zoals die hoort te zijn. Dit is volgens de eigenaresse, Niken de Rijk-Asmoro die geboren en getogen is in Indonesië, de missie van Tasty Buns!

Deze gerechten worden geserveerd vanuit een mooie, rode, Aziatisch getinte Food Truck (een ex Deutsche Post DHL, een Mercedes-Benz postwagen) met unieke lampionnen en bamboe boompjes. Een compleet pakket van een prettig Authentiek Aziatische Belevenis.

Menu

Hot Chicken Sandwich Bun - Broodje Hete Kip
Gestoomd schelpbroodje rijkelijk belegd met kipfilet in HETE! sambalsaus, sla en atjar van komkommer. Te heet? Blus het af met onze Tjendol!

Chicken Satay Sandwich Bun - Broodje Kipsaté
Gestoomd schelpbroodje rijkelijk belegd met gegrilde kiphaasjes in pikante Indonesiche satésaus, zoete ketjap en gebakken uitjes.

Roast Red Pork Bun - Broodje Babi Panggang
Gestoomd schelpbroodje belegd met geroosterd varkensvlees in milde cha sieuw kruiden, atjar van komkommer en lente uitjes.

Tofu Delight Bun
Gestoomd schelpbroodje belegd met tofu en champignons in vegetarische pikante oestersaus, atjar van komkommer en lente uitjes.

Rijstgerechten
Hete Kip of Kip Saté of Babi Panggang of Tofu Delight met Jasmijnrijst, sla en atjar van komkommer.

Pan-fried Chicken Dumpling
In de pan gestoomde en gebakken pasteitjes met gehakt van kipfilet en groentevulling Chinese style.

Tjendol
Traditionele Indonesische dessertdrank van kokosmelk gezoet met palmsuikerstroop gevuld met mungbean pandanpuddinkjes.

Hot & Tasty Sambal
Homemade, no preservatives, best kept cool. Ambachtelijk, zonder conserveringsmiddelen, gekoeld bewaren. Ingrediënten: olie, rode peper, uien, knoflook, tomaat, trassie, suiker, zout en kruiden.

Schrijf een review

Login om een review te schrijven

Festivals

Er zijn nog geen toekomstige festivals bekend.

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters