Stroopz

Zoet

Stroopz moet je zien, ruiken en proeven! Stroopz is zoet en zout, traditie en nostalgie! Stroopz bakt ze ter plekke, warm en vers! Stroopz is hemels ambachtelijk Streetfood! Stroopz daar blijf je plakken, het is er leuk! Stroopz is gewoon een stroperige foodtruck!

Vanuit hun foodtruck (een puntgave Ford Transit Ambulance uit 1974) verkopen zij streetmade, ter plekke gebakken, reuze speltstroopwafels. Het stroopwafeldeeg wordt in eigen Stroopz-keuken gekneed van 100% Kollenberger Speltmeel van de Bisschopsmolen in Maastricht. De basis van de stroop is suikerstroop van Noord-Limburgse suikerbieten. Verder voegen zij liefde, passie en zoveel mogelijk biologische én regionale ingrediënten toe (boter, melk, eieren, etc).

Vóór hun Stroopz-bus “rollen” zij 2 antique Franse wijnvaten, waarin de bakijzers geïntegreerd zijn. Bovenop zitten putdeksels en de baklucht ruik je al op afstand en komt uit de kachelpijpen op de vaten. Stroopz bakt en kneedt niet alleen een uniek product (naar geheim recept) maar probeert ook een “beleving” neer te zetten. Daarnaast bakken zij, op verzoek, diverse “specials”. Dit zijn speltstroopwafels met een speciale bite en smaak. De smaken zoet en zout worden bv. gecombineerd of wat dacht je van een Spelt-Stroopwafel met noten, zaden en superfoods? In de zomer combineren ze hun Spelt-Stroopwafel met ambachtelijk stroopwafelijs.

Menu

Stroopwafels

Schrijf een review

Login om een review te schrijven

Festivals

Er zijn nog geen toekomstige festivals bekend.

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters