Ijsmoment
IJs
Het IJsmoment… eigenlijk is er altijd wel een moment voor ijs.
Heerlijke ambachtelijke ijs, volgens recept van de Italiaanse familie Ferrari die al meer dan 75 jaar ijs maken, wordt gedraaid in de originele Carpigiani-bokvriezers. De kracht van het ijs, is de verse boerenland melk, die dagelijks direct van de boer wordt aangeleverd. Boerenland melk bevat 5,5% melkvet en oorspronkelijke ingrediënten, zoals room. Dat proef je in het ijs terug!
Er wordt gebruik gemaakt van vers fruit, en gezocht naar de beste producten, bv aardbeien met meer vruchtvlees en minder water. De citroenen en sinaasappels worden zelf geperst, de amarena kersen, komen direct uit Italië. Zelf gebrande noten en mooie chocolade en natuurlijke ingrediënten. Carpigiani-bokvriezers zijn zeer arbeidsintensief, voor een stevige vaste structuur.
Menu
Schrijf een review
Login om een review te schrijven
Festivals
Er zijn nog geen toekomstige festivals bekend.