Good Times BBQ

Barbecue / Grill

Good Times BBQ bestaat uit een enthousiaste groep BBQ-ers met roots in de Verenigde Staten en in Nederland. Zij serveren de beste BBQ vanuit een speciaal gemaakte aluminium ‘Airstream’ trailer in jaren zestig popart stijl.

BBQ-en doen ze op traditionele Amerikaanse wijze: Low en Slow in hout-gestookte ovens. Low: Op een lage temperatuur want anders verbrandt het vlees. Slow: Voor een hele lange tijd gegaard in speciale hout-gestookte ovens. Alleen op deze manier krijgt het vlees die heerlijke BBQ smaak en blijft het mals en sappig. Je weet niet wat je proeft!

Menu

A Cup of Ribs
Dit zijn vier van onze overheerlijke huis-gerookte gemarineerde spareribs, met of zonder een traditionele BBQ saus. Geserveerd in een handige beker. ideaal voor op festivals en feesten!


Pulled Pork Sandwich
Lekker mals varkensvlees dat na 14 uur langzaam garen en roken fijngesneden op een broodje geserveerd wordt met of zonder een traditionele BBQ saus.

Big Daddy's Burger
Een puur rundvlees gegrilde hamburger op een hemels broodje afgemaakt met British Cheddar cheese, bacon, uien, tomaten en een saus naar keuze.

Schrijf een review

Login om een review te schrijven

Festivals

Er zijn nog geen toekomstige festivals bekend.

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters