Dine-A-Bite

Barbecue / Grill

“TEASE YOUR TASTE BUTTONS”, dat is wat wij als geen ander doen! Zoet, heet, zout, zuur of bitter, ze zijn allemaal te verwachten in een hapje van Dine-A-Bite. Je kan de keuze maken uit de Dine-A-Burger, Chicken-Bite of heerlijke Dine-A-Ribs. Ze beschouwen elk element van hun Bites van even groot belang. Naast biologisch vlees worden bijgerechten voorbereid met verse groente en specerijen. Gerechten zoals aardappelsalade, pastasalade en groene salade worden allemaal met veel liefde voor jou bereid en op smaak gebracht.

Het vlees is biologisch en wordt met veel aandacht en smaak gemarineerd en bereidt. Daarbij heeft Dine-A-Bite originele siders die met liefde bedacht en bereidt worden en een uitstekende combinatie zijn met het vlees. Het is een eclectische manier van BBQ’en waarbij ingrediënten en kruiden van verschillende continenten gebruikt worden.

Menu

Bite 1: Dine-A-Burger, BBQ runderburger met uien, sla en tomaat en zelfgemaakte cocktailsaus. Geserveerd met een bijgerecht naar keuze en een chutney.

Bite 2: Chicken-Bite, malse dijbeen fillet gemarineerd a la Dine-A-Bite. Wordt geserveerd met twee vegetarische bijgerechten en een saus en chutney naar keuze.

Bite 3: Dine-A-Ribs, Fall-Of-The-Bone spareribs van de smoker. Wordt geserveerd met twee vegetarische bijgerechten en een saus en chutney naar keuze.

Bite 4: Corn-Bite (vegeratisch), heerlijk gekruide mais van de grill. Wordt geserveerd met twee vegetarische bijgerechten en een saus en chutney naar keuze

Schrijf een review

Login om een review te schrijven

Festivals

Er zijn nog geen toekomstige festivals bekend.

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters