De Chocoprinses

Zoet / Koffie / Thee / Gebak / Diverse dranken

Foodtruck De Chocoprinses is het Walhalla voor zoetekauwen. Deze bijzondere Parijse stadsbus uit 1935 is namelijk omgetoverd tot een mobiel café waarin de heerlijkste zoete gerechten en superlekkere dranken geserveerd worden. Van appeltaart tot ice-tea en van espresso-macchiato tot aan de bekende chocospiesjes – de specialiteit van De Chocoprinses.

Gezond snoepen

Een foodtruck als De Chocoprinses heeft natuurlijk de lekkerste chocoladespecialiteiten en andere zoetigheden in het assortiment. En het goede nieuws is: alle gerechten zijn duurzaam en reuze verantwoord! Het gebak van De Chocoprinses bevat namelijk de helft minder suiker en boter, maar heeft wel dubbel zo veel smaak. Voor de spiesjes wordt pure chocolade van 70% gebruikt, de nootjes zijn vers en de munt is onbespoten. Dat wordt gezondigen!

Omdat De Chocoprinses gelooft in duurzaam, wordt al het lekkers zo veel mogelijk met lokale ingrediënten gemaakt. Dus in de appeltaart gaan Hollandse appels en het meel ervoor komt uit Zeeland. En zijn er producten die van verder weg gehaald moeten worden, zoals de chocolade, koffie en bananen, dan zijn deze uiteraard afkomstig van fair trade boeren. De mooie blend van koffiebonen uit Costa Rica, Brazilië en India wordt ook nog eens ‘thuis’ in Amsterdam Oud-West gebrand.

Hartige catering

Naast al dat lekkers voor de zoetekauwen wordt er in De Chocoprinses ook hartig gekookt.

Menu

De Chocoprinses serveert koffie en thee, warm appelgebak en choq-2-walk; fruitspiesjes met chocolade. Kledderen mag!

Schrijf een review

Login om een review te schrijven

Festivals

Er zijn nog geen toekomstige festivals bekend.

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters