Abbie's IJsbus

IJs

Abbie maakt het allerlekkerste schepijs van de hele wereld en verkoopt dat vanuit een prachtig gerestaureerde VW t2 bus.

Een ijsje met twee bollen op een hoorn of een heerlijke ijscoupe om van te genieten.
Abbie bereidt al ruim 26 jaar ijs met de beste natuurlijke ingrediënten in eigen keuken. Alles ambachtelijk bereid met de Boku ijsmachine. Er is altijd keuze uit 10 authentieke smaken waarvan twee smaken op sorbetbasis. Deze twee ijssmaken bevatten geen melk.

Menu

Aardbeien worden in het seizoen rijp geplukt, gewassen en per porti ingevroren. De Sega-Sengana aardbei is vol en zoet van smaak maar ziet er vaak niet zo mooi uit, een uitstekende aardbei om heerlijk ijs van te maken.

Cassis ijs wordt op waterbasis gemaakt, dus zonder melk. Heerlijk fris en fruitig en niet zoet. Dit ijs is ook geschikt voor personen met een melk/lactose allergie.

Vanillestokjes opensnijden, het merg eruit schrapen en met de basiscompositie meekoken. Het geeft het ijs een hele mooie volle vanillesmaak, crème van kleur met de donkere vanillepitjes.

Magere cacaopoeder meekoken met de basiscompositie en daarna een nachtje laten trekken. Slow-food heet dat tegenwoordig maar Abbie noemt het gewoon overheerlijk en lekker.

Hazelnoten fijnhakken en even in de oven of koekenpan verwarmen. Vers gebrande hazelnoten in ijs …. dat is lekker.

Vanille ijs met stukjes chocolade noemen we stracciatella, de chocolade niet te hard maar ook niet te zacht, de stukjes smelten op je tong!

Yoghurtijs vermengt met bosvruchten puree, een heerlijk zacht-zure smaak met een fris-zoete vruchtenpuree, deze smaak combineert heel goed met stracciatella, vanille en hazelnoot.

Mango-Cheesecake is in zeer korte tijd een ware klassieker geworden een frisse fruitige mango gespateld door een zachte cheesecake.

Citroen is een hele oude klassieker!, half sorbet en half melkbasis om de hele scherpe zure randjes eraf te halen maar het heerlijk fris-fruitige te bewaren.

Sultanarozijnen koken en op malagawijn zetten, het lekkerste ingrediënt voor een mooi malaga ijsje.

Het klinkt al erg lekker maar de echte ijsjes zijn helemaal een feest!

Schrijf een review

Login om een review te schrijven

Festivals

Er zijn nog geen toekomstige festivals bekend.

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters