Lepeltje Lepeltje

Burgemeester Brouwerplantsoen, Amersfoort
7 t/m 10 juni 2019

Lepeltje Lepeltje in Amersfoort

Vrijdag: 12:00 - 00:00
Zaterdag: 12:00 - 01:00
Zondag: 12:00 - 01:00
Maandag: 12:00 - 22:00

Burgemeester Brouwerplantsoen
Amersfoort

Een prachtig groen stadspark, live muziek, kwaliteitseten en een mooie-dingen-markt. Gooi daarbij een rijk gevuld programma voor de kinderen in de mix en je hebt Lepeltje Lepeltje Amersfoort! De mobiele keukens brengen voor iedereen genoeg opties, of je nu van klassieke gerechten houdt of klaar bent voor een meer creatieve kost. In het Pinksterweekend van vrijdag 7 juni tot en met maandag 10 juni kun je in het Burgemeester Brouwerplantsoen volop genieten van je vrije dagen. Zoals je van ons gewend bent is de entree uiteraard gratis. Dat smaakt naar meer!

🥄SMAAKMAKERS 🥄
Ben jij een smaakmaker met eigen mobiele bar of rijdend restaurant? Geef je op om jouw creaties aan een breed publiek voor te schotelen! Meld je aan:
bit.ly/InschrijvenEten

🎶ZET DE TOON 🎶
Zet de toon tijdens Lepeltje Lepeltje! Heb jij een band met bravoure, of draai jij plaatjes als een pro? Vul dan het aanmeldingsformulier in:
bit.ly/InschrijvenMuziek

🛍MOOIE-DINGEN-MARKT 🛍
Verkoop jij waanzinnige zelfgemaakte kunst, ambachtelijke streekproducten of mooie spullen en verdienen jouw pareltjes een breed publiek? Meld je aan als marktkramer:
bit.ly/InschrijvenMarkt

🤸‍♀VERMAAK VOOR DE KIDS🤸‍♀
Voor de koters valt er van alles te beleven op zaterdag tot en met maandag. Heb jij een leuk idee voor het kinderprogramma? Geef het door:
bit.ly/InschrijvenKinderprogramma

🍹ENTREEBEKER🍹
Voor je eerste drankje koop je eenmalig een milieuvriendelijk Lepeltje Lepeltje beker voor een muntje. Je kunt het zien als je entreekaartje voor alle komende edities van Lepeltje Lepeltje. Met elk nieuw drankje ruil je de lege beker voor een schoon en gevuld exemplaar. Voor kids jonger dan 12 jaar is de beker gratis. Je kunt de beker niet inruilen voor een muntje, dus je kan hem mee naar huis nemen als souvenir of achterlaten; dan wordt het op een volgende editie opnieuw gebruikt. Met deze herbruikbare bekers bouwen we samen aan een duurzame wereld.

Foodtrucks

De foodtrucks van Lepeltje Lepeltje zijn een verrassing!

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters