Lekker.uit

Weijerpark, Boxmeer
7 t/m 8 september 2019

Lekker.uit in Boxmeer

Zaterdag: 14:00 - 0.00
Zondag: 11:00 - 20:00

Weijerpark
Boxmeer

Na het grote succes van de eerste drie edities heten wij jullie graag welkom op de vierde editie op 7 en 8 september 2019 in het Weijerpark in Boxmeer. Een elftal foodtrucks zal het Weijerpark versieren samen met diverse artiesten en theatertalenten, de toegang is geheel gratis! Op zaterdag start het spektakel om 14.00 uur, en we eindigen om 0.00 uur. Op zondag openen we het programma om 11:00 uur tot 20.00 uur.

LEKKER.UIT! is de kickoff van het culturele seizoen gepresenteerd door De Weijer. Podia uit de regio presenteren hun nieuwe programma’s. Ondertussen zal een grote verscheidenheid aan foodtrucks hun kookkunsten aanprijzen en het geheel wordt aangekleed met diverse artiesten, dj’s en kunstenaars.

Op de hoogte blijven? houd onze website in de gaten of volg ons via Facebook, Twitter of Instagram!

Een sterke combinatie van kunst, cultuur, muziek, eten en drinken zal voor een fantastisch festival zorgen. De toegang en parkeren is gratis! Voor uw navigatiesysteem kunt u de volgende gegevens gebruiken: Weijerplein, 5831 Boxmeer. Het wordt een LEKKER weekend we zien jullie graag daar LEKKER.UIT!

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters