Kannen & Kruiken

Park Oog in Al, Utrecht
30 mei t/m 2 juni 2019

Kannen & Kruiken in Utrecht

Donderdag: 13:00 - 23:00 (Hemelvaart)
Vrijdag: 15:00 - 00:00
Zaterdag: 13:00 - 00:00
Zondag: 13:00 - 22:00

Park Oog in Al
3533 HE
Utrecht

Tijdens het Hemelvaartsweekend geniet je in Park Oog in Al van fijne wijnen en krachtige bieren! Terwijl de kids smullen van een rijk gevuld kinderprogramma kunnen de ouders hun geluk niet op met het grote aanbod brouwsels en nectars. Vul dit aan met mooie gerechten van de mobiele keukens die het Kannen & Kruiken-weekend rijk is en je hebt het perfecte recept voor een topweekend. Neem vooral ook een kijkje op de mooie-dingen-markt, waar je vintage vondsten en nieuwe producten van lokale makers vindt. De toegang is uiteraard gratis, je betaalt alleen voor je eerste glas. Santé!

🍺 MOUTMAKERS GEZOCHT! 🍺
Brouw jij creatieve speciaalbieren of keigoede klassiekers en verdienen ze een plekje op de menukaart van Kannen & Kruiken? Vul dan het aanmeldingsformulier in:
bit.ly/inschrijvenwijnbier

🍷 VINO VENDORS GEZOCHT! 🍷
Kannen & Kruiken verwelkomt wijnboeren die hun beste wijnen willen presenteren aan groot publiek! Vul het aanmeldingsformulier in:
bit.ly/inschrijvenwijnbier

🥄 SMAAKMAKERS GEZOCHT! 🥄
Heb je een mobiele keuken die de beste bodem kan bezorgen? Vul dan het aanmeldingsformulier in:
bit.ly/InschrijvenEten

🎷 MUZIKAAL KLANKBORD GEZOCHT! 🎷
Wil jij een plekje pontificaal op het podium in het park tijdens Kannen & Kruiken? Vul dan het aanmeldingsformulier in:
bit.ly/MuziekInschrijven

🛍 MARKTKRAMERS GEZOCHT! 🛍
Winkels op Wielen is altijd op zoek naar marktverkopers die eigengemaakte of zelf gevonden hebbedingetjes willen verkopen! Vul snel het aanmeldingsformulier:
bit.ly/InschrijvenMarkt

🤸‍♀ KINDERPROGRAMMA 🤸‍♀
Is Kannen & Kruiken in het park van Oog in Al de perfecte plek voor jouw kinderactiviteit? Vul het aanmeldingsformulier in:
bit.ly/InschrijvenKinderprogramma

🥃 ENTREEBEKER 🥃
Voor je eerste drankje koop je voor een muntje eenmalig een Kannen & Kruiken beker. Je kunt het zien als je entreekaartje voor alle komende edities van Kannen & Kruiken. Met elk nieuw drankje ruil je de lege beker voor een schoon en gevuld exemplaar. Je kunt de beker niet inruilen voor een muntje, dus je kan hem mee naar huis nemen als souvenir of achterlaten; dan wordt het op een volgende editie opnieuw gebruikt. Met deze herbruikbare bekers bouwen we samen aan een duurzame wereld.

🙌 HANDJES UIT DE MOUWEN 🙌
Kannen & Kruiken is altijd op zoek naar bezige bijen die zowel voor als achter de schermen hun handen uit de mouw willen steken. Alle hulp is welkom; van op- en afbouw, sfeerbeheer tot het bemannen van de kassa’s. Is dit iets voor jou? Vul dan het aanmeldingsformulier in:
bit.ly/Kannenkruikenvrijwilligers

Foodtrucks

De foodtrucks van Kannen & Kruiken zijn een verrassing!

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters