Foodwall (geannuleerd)

De Houtwal, Zutphen
30 aug t/m 1 september 2019

Foodwall (geannuleerd) in Zutphen

Vrijdag: 16.00 uur/ 23.00 uur
Zaterdag: 13.30 uur/ 23.00 uur
Zondag: 13.30 uur/ 21.30 uur

De Houtwal
Zutphen

Dit is het weekend dat de 4e editie van Foodwall plaatsvindt. Een maand later dan alle eerder edities van het foodtruckfestival van Zutphen. De Houtwal staat dan wederom in het teken van Food, Entertainment, Drinks, Music en grote overdekte terrassen. Kortom: Foodwall biedt volop gezelligheid voor jong en oud! Tevens zal er op de zaterdagavond een grootse vuurshow worden georganiseerd.

Verduurzaming

Foodwall is in 2018 begonnen met het verduurzamen van het evenement.

Er worden geen wegwerp glazen meer gebruikt maar glas voor speciaal bier en hard herbruikbare glazen voor alle andere dranken. De foodtrukers gebruiken allemaal recyclebare disposebels en energieverbruik hebben wij tot een minimum teruggebracht. Zo staan er foodtrucks die op eigen Zonne-energie werken.

Sfeervol genieten

Drie dagen lang staan er foodtrucks op dit sfeervolle terrein aan de rand van het centrum. Struin lekker over het festivalterrein, geniet van lekkere hapjes en drankjes en kijk en luister ondertussen naar de muziek en het overige entertainment. Even relaxen? Vlei je neer op een kleedje in het gras aan het water en ga picknicken met alles wat de foodtrucks te bieden hebben. Ook zijn er tal van kinderactiviteiten aanwezig.

Bereikbaarheid

De Houtwal is ongeveer 15 minuten lopen vanaf het station. Kom je met de auto? Lang parkeren in de buurt kan op het Polsbroekterrein bij de Albert Heijn en op de Houtwal aan de achterzijde van het Gerechtsgebouw.

Boot

Ook dit jaar gaan wij weer kijken of u met de boot het terrein van Foodwall kunt bereiken. Wij zijn hiervoor weer in gesprek met Nautilus Zutphen.

Tot ziens op een van onze Foodtruck dagen!

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters