Festival der Zoete Verleidingen

Stadslandgoed de Kemphaan, Almere
12 t/m 14 april 2019

Festival der Zoete Verleidingen in Almere

Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 10:00 - 17:00

Stadslandgoed de Kemphaan
Almere

Het Festival der Zoete Verleidingen is een smulfeest dat vooral bekend staat om de idyllische entourage, de vrolijke terrasjes en de allerlekkerste ambachtelijke taartjes. In 2019 zijn er TWEE edities:
Voorjaarseditie op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere - van vrijdag 12 t/m zondag 14 april
Zomereditie in de tuin van De Sleenerhoeve in Sleen (NIEUWE LOCATIE!) van vrijdag 2 t/m zondag 4 augustus.
Ruim 80 standhouders laten zien wat ze te bieden hebben op het gebied van zoet. Van bakbenodigdheden tot serviesgoed, van bakboeken tot jams. Taartenbakkers kunnen inspiratie opdoen en taartenbakbenodigdheden kopen. Zoetekauwen kunnen hun hart ophalen want er is volop lekker. En daarnaast volop shopplezier bij met zorg uitgekozen stands met originele en bijzondere producten.
Er zijn heel veel workshops. Denk aan koken met karamel, foodstyling en foodfotografie, vegan bananenbrood bakken, handletteren op gebaksbordjes. In het baktheater kunnen echte taartenbakfanaten inspiratie opdoen bij de bakdemonstraties door bekende patissiers zoals Rutger van den Broek. Na afloop proeven. Maar er zijn nog meer proeverijen zoals een wijn/chocoladeproeverij en een workshop theebeleving.
Kinderen hoeven zich ook niet te vervelen. Er is theater en muziek om van te genieten. Of ga de handen uit de mouwen steken bij allerlei workshops in het teken van zoet en taart.

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters