Zoo'n Zoomer Food Festival 2017 gespot!

Zoo'n Zoomer Food Festival 2017 gespot! - FoodtruckSpotters.nl

Het Zoo’n Zoomer Food Festival in DierenPark Amersfoort is toch wel een beestachtig lekker festival! Op 10, 11, 12 en 13 augustus 2017 vindt de tweede editie van het ZOO’n ZOOmer Food Festival plaats. Tijdens dit weekend is het park extra lang geopend en zijn er heerlijke zomeravonden te beleven die in het teken staan van lekker eten, borrelen en natuurlijk dieren. Wij waren er bij! Niet alleen om de dieren te zien, wij gingen op pad om wilde foodtrucks te spotten. Want zeg nu zelf, hoe stoer is dat om tijdens het vele lekkere eten naar de dieren te kunnen kijken. Wij zijn er in ieder geval wild enthousiast van!

Foooohoooohooood!

Wat is er te beleven?

 © DierenPark Amersfoort
Het Zoo’n Zoomer Food Festival is al te bezoeken voor 5 euro! Je mag dan vanaf 16:00 het hele park bezoeken tot 22:00. In het park zijn er 4 pleinen waar je de foodtrucks tegen kunt komen, namelijk: Dinoplein, Fonteinplein, Snackplein en Pretplein. Kun je dus niet slagen bij het Dinoplein dan is er vast wel iets bij de andere pleinen waar je van gaat watertanden. Werkelijk voor iedereen is er wel iets lekkers te halen bij de vele aanwezige foodtrucks.
Is er nog meer dan dieren kijken, muziek en foodtrucks? Nou reken maar! Zo zijn er voor kinderen speciale activiteiten. Ga mee op zomerse reizen met de reisleiders van DierenPark Amersfoort, laat je mooi schminken of ga mee op foodtour. Dus kids, laat vooral je ouders achter bij de ouderopvang! Vinden ze echt niet erg!
Voor de echte durfal op culinair gebied is Chef-kok Pierre Wind aanwezig met Pierre’s Heftige Happenrad. Door de uitkomst van het rad kan het zo maar zijn dat jij stierenballen of hersenen op je bordje krijgt. Durf jij nog te draaien?
Ook is er een Viervoeter Foodfiets met dierenarts aanwezig. Dus neem je je hond mee ( dit mag!) dan is er ook aan hem gedacht. Heb je daarnaast vragen over jouw huisdier, of wil je bijvoorbeeld weten of hotdogs goede voeding is voor jouw eigen viervoeter, dan wil de dierenarts met liefde deze vragen voor je beantwoorden.

Foodtrucks

Alle heerlijke geuren die je al van ver kunt ruiken, zorgde er voor dat wij als een waar roofdier op jacht gingen naar de foodtrucks. Wij volgden onze neus en wij kwamen eerst uit op het Fonteinplein. De Foodtrucks stonden mooi opgesteld tussen de bomen en ondertussen kun je aapjes kijken. Of de aapjes keken naar ons met al dat lekkers in onze handen. Op dit plein heb je de ruimste keuze aan foodtrucks. Vanuit hier maakten wij een rondje door het dierenpark en deden wij vervolgens dinoplein, snackplein en tot slot pretplein aan. Je hoeft maar je neus te volgen waar je naar toe moet. Maar verdwalen onderweg is hier ook zeker geen straf. Wij konden haast niet kiezen bij de vele bijzondere en smaakvolle gerechten die de foodtrucks aanbieden. Genoeg keuze trouwens ook voor de vegetariërs onder ons! Helaas kregen wij vanaf het dinoplein te maken met een echt hollandse zomeravond: regen. Dit mocht de pret echter niet drukken. Er zijn plekken genoeg om te schuilen en het had ook wel iets knus zo samen onder een tent. Een goed excuus dus om juist dan even een pauze in te lasten en iets te eten of te drinken. Te proosten op mooier weer of een zonnedansje te doen op de zomerse live muziek.

aapjes kijken © Melissa Broereviervoeters foodfietsheftige happenheftige happen aanbodSchminckenkleurtjesouderopvang

Sfeerbeelden

Dit food festival is toch wel een pareltje onder de unieke food festivals. Wij zouden het dus zeker aanraden om dit een keer mee te maken! Beleef het verder mee op de volgende beelden. Honger als een wolf gekregen? Je kan nog tot en met zondag 13 augustus hier naar toe!

twee trucksholy pastatrucksmilf vistacozangeressencrepes bubucrepeijsijsijstacos amigosterras zandterras2kokosnotenterras regen dinopleinChoricomeat @ the barterras avond

Praktische info

Organisatie: DierenPark Amersfoort
Toegang: € 5,- , Hier te bestellen. Op de dag zelf is er ook mogelijkheid om nog aan de kassa te bestellen. Wees er dan wel op tijd bij want op = op.
Wanneer: 10 t/m 13 augustus
Toegankelijkheid: Ons advies zou zijn om met het openbaar vervoer of op de fiets te komen. Dit vanwege de gezellige drukte die ze verwachten. Maar ook per auto is de mogelijkheid er om bij drukte elders te parkeren als het eigen parkeerterrein vol is. Er zijn dan bussen die je gratis pendelen naar de ingang
Betalen Foodtrucks: Verdeeld over het park vind je tientallen Foodtrucks. Bij de meeste trucks betaal je contant, dus neem voldoende cash geld mee. Geld opnemen bij een pinautomaat is in het park niet mogelijk.
Huisregels en verdere info: klik Hier

Jouw ervaring delen over welke foodtruck(s) jij op Zoo’n Zoomer Food Festival bezocht hebt? Bezoek ons op foodtruckspotters en laat jouw review achter! Like ook onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van de leukste foodfestivals en foodtrucks bij jou in de buurt!

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters