Waar eten we dit weekend?

Waar eten we dit weekend? - FoodtruckSpotters.nl

Het einde van de examens zit er op en dat vier je dit weekend bij diverse leuke Foodfestivals door heel het land! Trakteer jezelf, feest, lach, geniet en probeer vooral even de stress te vergeten.

Festival TREK - Maastricht

© Festival TREK
Waar: Stadspark Maastricht
Wanneer: 23 t/m 26 mei
Toegang: GRATIS

Van 23 t/m 26 mei wordt er in Maastricht het gratis Foodtruck Festival TREK georganiseerd in het Stadpark waar het op een picknickkleedje goed vertoeven is! Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met een heerlijk terras of de Biergarten met een ruim aanbod speciaalbier.

Lepeltje Lepeltje - Eindhoven

© lepeltjelepeltje
Waar: Anne Frankplantsoen
Wanneer: 24 t/m 26 mei
Toegang: GRATIS

Lente opgepast want hier is dit jaar Lepeltje Lepeltje Eindhoven. De ingrediënten blijven hetzelfde; een prachtig groen stadspark, live muziek, kwaliteitseten en een mooie-dingen-markt. Gooi daarbij een rijk gevuld programma voor kinderen en je hebt Lepeltje Lepeltje Eindhoven! Dit jaar trekt de stoet mobiele keukens al in de lente naar het Anne Frankplantsoen. Van vrijdag 24 mei tot en met zondag 26 mei bekleedt het park een festival voor ieder wat wils, of je nu van klassieke gerechten houdt of klaar bent voor een meer creatieve kost. Zoals je van ons gewend bent is de toegang uiteraard gratis. Dat smaakt naar meer!

Toost - Naaldwijk

© Toost
Waar: Wilhelminaplein
Wanneer: 24 t/m 26 mei
Toegang: GRATIS
Ook zo’n zin om te TOOSTEN? Van 24 t/m 26 mei verblijft de TOOST karavaan met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid in Naaldwijk. En dat niet alleen! Met deze zomer maar liefst 19 festivalweekenden is TOOST ook het langst reizende festival van het jaar. Overal waar de bonte karavaan met foodtrucks, artiesten en kids-activiteiten neerstrijkt in een gemeente, stad of dorp, volgen drie dagen vol ongedwongen gezelligheid voor iedereen!

STOER VOER - Enschede

© Stoer Voer
Waar: Van Heekpark
Wanneer: 24 t/m 26 mei
Toegang: GRATIS

Stoer Voer komt op 24, 25 & 26 mei weer naar het Van Heekpark in Enschede. Foodtrucks, regionaal craft bier & wijn en lokale (Pop-Up) restaurants omlijst met vinyl tunes! Geniet van de lekkerste gerechten en de beste dranken uit de regio. Ook zijn er uiteraard weer activiteiten voor de kleintjes. Jij bent er toch ook weer bij dit jaar?

Rrrollend - Leiden

© Rrrollend
Waar: Pieterskerkplein
Wanneer: 24 t/m 26 mei
Toegang: GRATIS
Knus en gezellig! Terwijl jij van de lekkere tunes geniet vermaken de kinderen zich in de ballenbak, worden prachtig geschminkt of zweven rondjes in de zweefmolen (volwassenen mogen hier ook in). Je vriendengroep, collega’s, familie of zelfs je eerste afspraakje… Met wie kom jij lekker samen eten bij Rrrollend ?

Foodstock - Tilburg

© Foodstock
Waar: Reeshofpark
Wanneer: 25 t/m 26 mei
Toegang: GRATIS
Op 25 & 26 mei staat Foodstock Tilburg op het programma! Het Reeshofpark is gedurende 2 dagen het fantastische decor voor een weekend lang genieten van eten, drinken & muziek. Zoals altijd is Foodstock volledig gratis toegankelijk.
Omdat 2019 een jubileumjaar is voor zowel Foodstock als Woodstock (een belangrijke inspiratiebron) pakt de organisatie van het foodtruck festival extra groots uit. Er is een nieuwe huisstijl gelanceerd en op basis hiervan heeft ook de complete decoratie van het terrein een facelift gekregen.

Lekkerr in het Park - Schoonhoven

© Lekkerr
Waar: Springerpark
Wanneer: 25 mei
Toegang: GRATIS
Kom je dit weekend mee Lekker in het park genieten in Schoonhoven? Lekker eten, lekker drinken, goede muziek. En dat alles op één van de allermooiste plekken van Schoonhoven: het lommerrijke Springerpark!

Wil je graag op de hoogte blijven op welke festivals je deze Foodtrucks o.a. kunt spotten? Bezoek ons op foodtruckspotters ! Like ook onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van de leukste foodfestivals en foodtrucks bij jou in de buurt!

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters