Proosten op Hop On Hop Off

Proosten op Hop On Hop Off  - FoodtruckSpotters.nl

Het grootste semi overdekte speciaalbier en foodtruckfestival van de Benelux is van start gegaan! In het weekend van 6, 7 en 8 april 2018 staat Breda in het teken van Hop On Hop Off Festival. Met een mix van meer dan 300 speciaalbieren, 30 foodtrucks, muziek en entertainment is Breda een prachtig festival rijker. De schaatshal is omgetoverd tot een overzichtelijke wereld van speciaalbieren, waar de bieren gladjes uit de tapkranen glijden en waar de Brabantse nachten nog gezellig lang zijn. Wil je meegenieten van dit speciale event of twijfel je nog? Kijk dan onder de foto verder voor een fotosfeerverslag van dit smaakvolle festival en voor praktische info.

Bier cinemagraph giphy

Sfeerverslag

Foto © Iris Schippers FoodtruckspottersFoto © Iris Schippers FoodtruckspottersFoto © Iris Schippers Foodtruckspotters
Foto © Iris Schippers FoodtruckspottersFoto © Iris Schippers FoodtruckspottersFoto © Iris Schippers Foodtruckspotters
Foto © Iris Schippers FoodtruckspottersFoto © Iris Schippers FoodtruckspottersFoto © Iris Schippers Foodtruckspotters
Foto © Iris Schippers Foodtruckspotters Foto © Iris Schippers Foodtruckspotters Foto © Iris Schippers Foodtruckspotters
Foto © Iris Schippers Foodtruckspotters Foto © Iris Schippers Foodtruckspotters Foto © Iris Schippers Foodtruckspotters Foto © Iris Schippers Foodtruckspotters

Praktische info

• Website •
Hop On Hop Off
• Toegang •
Gratis
Betaling op het festival: Op het festival betaal je voor het bier en bij de foodtrucks met festival munten. Je kunt vooraf hier online al een startpakket bestellen met daarin een uniek festivalglas en 3 muntjes of een startpakket met 10 extra muntjes.
• Voor wie •
Hop On Hop Off is voor iedereen die graag geniet toegankelijk. Ook aan niet bierdrinkers is gedacht d.m.v. een speciale bob Bar en Virgin Cocktails. Voor kinderen is er volop vermaak met o.a. kleuren, knutselen, springkussen en schmincken. Kortom een perfect uitstapje voor het hele gezin.
• Toegankelijkheid •
De Kunstijsbaan in Breda is voor iedereen perfect bereikbaar.
Met al die brouwers die bij Hop On Hop Off aanwezig zijn, is het slim om op de fiets te komen. In Breda willen we sowieso meer mensen vaker op de fiets. Dus…: kom je op de fiets, dan mag je gebruik maken van de speciale 076 fietst-fietsparking én hebben ze ook nog een leuk cadeautje voor je. Maar ook met de bus sta je vanaf het NS Station van Breda binnen 10 minuten voor de deur. Kom je toch met de auto? Dan hebben ze buiten ruim voldoende parkeergelegenheid en binnen de speciale BOB-bar.

Jouw ervaring delen over dit leuke festival en de foodtrucks die je daar bezocht hebt? Bezoek ons op foodtruckspotters en laat jouw review achter! Like ook onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van de leukste foodfestivals en foodtrucks bij jou in de buurt!

© FoodtruckSpottersOntbreken gegevens of kan er iets beter? Neem contact met ons op!

FacebookInstagramTwitter

FoodtruckSpotters
Foodtruck
Spotters